GÄSTBOK

Skriv ett nytt inlägg i gästboken

 
 
 
 
 
 
* Obligatoriska fält
76 inlägg.
Biggan skrev den augusti 8, 2017:
Tack för ditt medverkande i Allsång på Skansen i kväll - du var jättebra! Önskar bara att hela det programmet hade ägnats åt din pappa på hans 80-årsdag, för han var och är oförglömlig. Skulle så gärna se mer av dig i Tv och helst då med Cornelis visor.
Frasse skrev den augusti 8, 2017:
Allsång på Skansen fan va bra?
Lars Påhlson skrev den augusti 7, 2017:
Tack Jack för en fantastisk spelning på Majas . Har alltid lyssnat på din far men nu har hans musik fötts på nytt genom dig. Grymt stort tack.
Carina Nilsson skrev den augusti 4, 2017:
Hej Jack! Har precis lyssnat på dig på Majas i Varberg . Jag var en stor fan av din äldre släkting ? Lyssnade många gånger på honom. Tror nästan du är bättre. Tack för en kanonkväll. Carina
Daniel Johansson skrev den juli 28, 2017:
Du var helt suverän i arkösund i onsdags 26/7-17. Förstår att du är fullbokad när som, riktigt skicklig musiker!
Maria Skärlund skrev den juli 27, 2017:
Tack Jack och Love för en härlig spelning i Arkösund 26/7. Det var en fantastisk kväll med fina låtar och skönt mellansnack! Ni var så 'nära' och lyssnade av publiken (och måsarna:) Önskar er en fortsatt fin sommar! Kram Maria
Thomas Bremer skrev den juli 26, 2017:
Visfestivalen juli 2017 Med eller utan ljud i gitarren så var det kanonbra Håret på armarna har inte lagt sig än efter allsången I natt jag drömde.
Monicakarlsson skrev den juni 29, 2017:
Tack för en trevlig spelning på haneberg näshulta.
Bea Öhrling skrev den juni 28, 2017:
Hej och tack för en underbar musikupplevelse på Näshulta kulturdagar den 27/6.
jonas selander skrev den maj 19, 2017:
Hej Jack.Såg dig när du uppträdde i Sandviken i somras.Kanonbra.Tack för att du ställde upp på att fotas med mig.Kommer du till Sandviken i år också?Det vore toppen.
Andreas Wolmar skrev den maj 18, 2017:
Tack för en fantastisk kväll på Taubescenen. Du är en stor förebild för mig inom musik, såsom din far!
Åke skrev den mars 24, 2017:
Heja Dig Jack, Ha en fin vår, o ser fram mot att höra o träffa dig i sommar. Kram Åke
Kjell Inge skrev den mars 16, 2017:
Takknemlig for at jeg fikk høre deg og Ove ikveld på Madam Felle! Super konsert! Stemmen, tekstene og gitarspillet var aller beste slaget?? (Dette var tredje gang jeg fikk mex meg en konsert med dere to og jeg satser på at det blir flere!) Takk fra Kjell Inge
Cenneth Lundholm skrev den februari 12, 2017:
Tack Jack! Kanonframträdande på EastWest i Örebro.
Jessica skrev den december 17, 2016:
Tack för en bra och medryckande el Medsjungande konsert på Hovdala ikväll. Håller utkik efter dig och Kajsa-Stina under nästa år. God Jul. J
Christer Bertel skrev den december 9, 2016:
Hej Jack! Var på din spelning 8/12 Folkets Hus Uddevalla. Skitbra, Tack! Blev mycket förtjust i första låten du spelade,men uppfattade aldrig vad den hette! Christer/DIF forever.
Gunnar Hellström skrev den november 13, 2016:
Hej Jack! Tack för en fantastisk spelning på Gamla teatern i Östersund i fredags. Underbart. Härligt och underfundigt mellansnack som det sätt som du och Love framförde visorna på Magiskt!!! Min son 31 år gammal och jag 66 njöt i fulla drag. Min första LP var 10 vackra visor och Personliga Persson som jag köpte aug 69 då jag började läsa i Uppsala. Våren 75 när jag jobbade i Kiruna köpte jag i mina ögon den bästa med Fatumé som jag i fredags fick en förklaring på samt Bosse Lidén. Samt att din pappa spelade på Järnis samma vår och även Evert Ljusberg. Allt hänger ihop: Eller Hur!!! Tack för kvällen!!!!
Marika skrev den november 6, 2016:
Tack för den magiska konserten i Lund ikväll!
Cristin skrev den november 6, 2016:
Tack för en nice spelning i Nässjö. Ewert o Lalla var bra men du o Love var ?? hm
Reia B skrev den oktober 27, 2016:
Ett underbart gig på Södran! Känns nästan som man hade er i vardagsrummet hemma, coolt och avslappnat. CajsaStina Åkerström och du, och även era underbara musikanter; ja, suveränt bra helt enkelt. Tack!